Bakan Çavuşoğlu'ndan Muhittin Böcek'e tepki

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in açıklamalarına tepki göstererek, "Sosyal medya üzerinden milleti panikletmeye çalışması yakışmadı. 'İnsanlar yanıyor' diye açıklama yapmasını ona yakıştıramadım." dedi.

Bakan Çavuşoğlu'ndan Muhittin Böcek'e tepki

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde konuştu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanının açıklamalarına tepki gösteren Bakan Çavuşoğlu, "Sosyal medya üzerinden milleti panikletmeye çalışması yakışmadı. 'İnsanlar yanıyor' diye açıklama yapmasını ona yakıştıramadım." ifadelerini kullandı.

'"İNSANLAR YANIYOR' DİYE AÇIKLAMA YAPMASINI ONA YAKIŞTIRAMADIM''

Çavuşoğlu, şunları söyledi:

'İnsanlar yanıyor' diye açıklama yapmasını ona yakıştıramadım. Dürüst bir cümle olmadı maalesef. Yakıştıramadığımı kendisine de söyledim."

Çavuşoğlu, "Vatandaşların evlerini yapıyoruz, hayvanlarını geri verip, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bir vatandaşın bile hayatı bizim için çok kıymetli. Buraya helikopter göndermiyorlar diyorlar ama 7 tane helikopter burada çalışma yapıyor" dedi.

''BİR VATANDAŞIN HAYATI BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ''

Çavuşoğlu, "Vatandaşların evlerini yapıyoruz, hayvanlarını geri verip, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bir vatandaşın hayatı bizim için çok kıymetli" diye konuştu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, yangın bölgesinde çalışmaların sürdüğünü belirterek, "Yangınlarla ilgili sosyal medyada yalan haberler var" açıklamasında bulundu.

# sosyal medya # antalya # yangın # Mevlüt Çavuşoğlu # tepki # panik # muhittin böcek