Antalya Döşemealtı'nda tapu belirsizliği

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde vatandaşlar, tapu sorunu yaşıyor. Kimi atadan kalma toprağına, kimi de onlarca yıl önce satın aldığı araziye ev kurdu, yaşam mücadelesine başladı. Ancak vatandaşlar evlerinin akıbeti konusunda endişeli. Onlar, şimdi verilen vaatlerin yerine getirilmesini ve yaşam alanlarıyla ilgili belirsizliğin bir an önce giderilmesini istiyor.

Antalya Döşemealtı'nda tapu belirsizliği

Seçimden seçime, gelen herkes vaatler verdi. Ancak onların tapu sorunu yıllardır çözülmedi. Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde vatandaşlar, tapularına kavuşmak istiyor.

Çıplaklı başta olmak üzere ilçenin birçok mahallesinde aynı sorun yaşanıyor. Bölgede vatandaşlar tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlıyor, birçoğu da dar gelirli.

Yıllar önce bölge için imar planları hazırlandı. Mahallede bu boş arazi hastaneye tahsis edildi. Ancak şimdilerde belirsizlik hâkim. Vatandaşlar araziler için istenen rayiç bedele de tepki gösteriyor.

Vatandaşlar, verilen vaatlerin yerine getirilmesini ve yaşadıkları bu belirsizliğin ortadan kaldırılarak bir an önce çözüme kavuşturulmasını istiyor.

# antalya # hayvancılık # Tarım # arazi # tapu # boş arazi # Döşemealtı # tapu sorunu # yaşam mücadelesi # rayiç bedel