Gerçek ortaya çıktı! Schumacher'in ailesi...

2013'te bir kayak kazasında ciddi biçimde yaralanan ve o zamandan beri tedavi gören Alman pilotun hayranlarını şaşırtan bir karar alınmış, Mercedes Formula 1'de Schumacher için yazılan "KeepFightingMichael" mesajını araçlarından kaldırmıştı.

Gerçek ortaya çıktı! Schumacher'in ailesi...

Skorer'den Onur Dinçer'in haberine göre; Michael Schumacher ile ilgili alınan şok kararın gerekçesi belli oldu.

'Gelecekteki kullanım' demişlerdi

Takım sözcüsü "Mesaj, gelecekteki kullanımı için yer açmak adına kaldırıldı" açıklamasını yapsa da, gerçeğin farklı olduğu ortaya çıktı. Schumacher'in eski takımı bu mesajın kaldırılma nedeni olarak, konuyla ilgili büyük üzüntü içinde olan Schumacher ailesinin, mesajın kaldırılması yönünde isteği olduğunu belirtti.

Sağlık durumu sır gibi saklanan Schumacher ile ilgili özel haberleriyle dikkat çeken Bunte'ye göre Mercedes, mesajın araçlardan kaldırılmasına karşın, Schumacher ailesiyle birlikte "KeepFightingMichael" projesi için birlikte çalışmaya devam edeceklerini de ekledi.

'Yürüyor" iddiasına 100 bin euro tazminat istediler

Öte yandan Michael Schumacher'in ailesinin açtığı tazminat davası görülmeye başlandı. Alman Bunte dergisinin, efsane pilotun tekrar yürüyebildiğine dair haberi üzerine 100 bin euroluk tazminat talebinde bulunuldu. Hamburg'da görülen dava açıklanmayan bir gerekçeyle ertelenirken, 5 Mayıs tarihinde kararın çıkması bekleniyor.

ulusalkanal.com.tr

# Schumacher