Pınar Gültekin'in katili hakim karşısında

Temmuz ayında almıştık onun acı haberini... Bedeni canice bir varile hapsedimiş, Türkiye bir kadın cinayetiyle daha ayağa kalkmıştı. 27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in katilleri, hakim karşısına çıktı...

Pınar Gültekin'in katili hakim karşısında

PınarGültekin, 27 yaşında bir üniversite öğrencisiydi. Cemal Metin Avcı tarafından, Muğla'da katledildi. Katili bugün hakim karşsıına çıktı.

Pınar Gültekin'i öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanık Cemal Metin Avcı ile kardeşi Mertcan Avcı'nın yargılanmasına Muğla 3 Ağır ceza mahkemesinde başlandı.

Muğla 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Cemal Metin Avcı ile kardeşi Mertcan Avcı, Gültekin'in yakınları, Muğla Barolarının temsilcileri, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı, Vatan Partisi Genel Sekreter Vekili Hüseyin Karanlık, Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı, kadın hakları derneği üyeleri ve taraf avukatları katıldı.

Duruşmada yeni güvenlik önlemleri alındı, mahkeme salonunda salgın koşullarına uygun olarak hareket edildi. Katil Cemal Metin Avcı, yaklaşık iki saat boyunca ifade verdi.

Şu saatlerde tanıkların dinlenmesine devam ediliyor...

# güvenlik # muğla # katil # Gültekin # pınar