Galatasaray PSV maçına hazır

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında PSV karşılaşacak. Temsilcimiz maça hazır. Son antrenmana hafif sakatlıkları bulunan Falcao ve Feghouli de katıldı.Gala

Galatasaray PSV maçına hazır

Temsilcimiz maça hazır. Rakip Hollanda ekibi PSV...

Galatasaray Futbol Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında PSV ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Son antrenmana hafif sakatlıkları bulunan Radamel Falcao ve Sofiane Feghouli de katıldı.

Sarı kırmızılıların devler arenası için mücadelesi saat 22.00'de başlayacak.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kadrodaki eksiklere vurgu yaptı; "Eksiklerimiz var ama biz Galatasarayız" dedi.

- Özellikle transferler konusunda kısa süre de olsa müsaade rica ediyorum. 23 kişi geldik buraya ve bu arkadaşlarımızın hepsi birbirinden değerli. Kısa süre transfer konusunu askıya alırsak mutlu olacağım. Burada bulunan tüm oyuncularımıza saygı göstermemiz gerekiyor.

- Kimseden korkmadığımızın da bilinmesini isteriz. Her sahada her zaman herkesle oynarız. Kazanır, kaybederiz ama çıkar mücadelemizi sürdürürüz. Eksiklerimiz, sakatlıklarımız var, iki arkadaşımız hastalandı, ameliyat edilenler oldu ama sonuçta biz Galatasarayız ve buradayız.

Galatasaray, Fatih Terim yönetiminde Avrupa kupalarında oynadığı 81 karşılaşmada 32 galibiyet, 17 beraberlik ve 32 mağlubiyet yaşadı.

Sarı-kırmızılı takım, Terim ile Şampiyonlar Ligi elemelerinde çıktığı 8 maçın tümünü kazandı.

Fatih Terim yönetiminde UEFA Kupası'nı kazanan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de çeyrek final oynama başarısı gösterdi.

# Galatasaray # uefa şampiyonlar ligi # mücadele # fatih terim # şampiyonlar ligi # uefa kupası # PSV # Falcao # Feghouli # galatasaray psv şampiyonlar ligi # galatasaray psv # Fatih Terim açıklama