Vekillere tokmak sallayan AKP'li Oktay Saral eşini de dövmüş!

“Meclis'te vekil döven AKP'liler evde de eşlerini dövüyor” Bu itiraf bizzat İç Güvenlik paketi tartışmalarında muhalefet milletvekillerine tokmak sallayan AKP'li Oktay Saral tarafından yapıldı. "İyi bir psikoloğa gitmem lazım" diyen Saral “eşime de birkaç defa el kaldırdığım oldu” diye konuştu.

Vekillere tokmak sallayan AKP'li Oktay Saral eşini de dövmüş!

Milletvekilleri Bülent Tezcan'ın burnunu kırdı, Oktay Vural'ın üzerine yürüdü. Meclis'te yumruklar konuştu; yetmedi, Meclis Başvanvekili'nin tokmağını milletvekillerine salladı.

AKP milletvekili Oktay Saral'ın şiddet eğiliminin Meclis'te yaptıklarıyla da sınırlı olmadığı ortaya çıktı. Öfkesini kontrol edemediğini belirten Saral, eşinize şiddet uygulanıdınız mı sorusuna “Bir-iki sefer el kaldırdığım oldu” yanıtı verdi.

Habertürk gazetesine konuşan AKP'li vekil tokmalı saldırısını da savundu. “O tokmağı sallamasaydım ellerindeki cam levhayı aşağı, arkadaşların üstüne atacaklardı” ifadesini kullandı.

Saral bu itiraflarıyla da yetinmedi. Burnunu kırdığı CHP'li Bülent Tezcan'la ilgili tuhaf ifadeler kullandı. “Beni farklı bir noktaya sokan bir ses tonu var” dedi.

Saral, yaraladığı isimlerden HDP'li Ertuğrul Kürkçü'den özür diledi. Psikolojik olarak rahatsız olduğunu da kabul eden AKP'li vekil, “Bir psikoloğa ya da psikiyatra gitmem lazım” ifadesini kullandı.

ulusalkanal.com.tr

# AKP # oktay saral