Teşkilat reytingleri alt üst etti

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan, MİT ve İHA-SİHA'daki gelişmeleri konu alan Teşkilat dizisi büyük beğeni topluyor. 14 Mart akşamı yayınlanan dizinin ikinci bölümü reyting sıralamasında zirvede yer aldı.

Teşkilat reytingleri alt üst etti

İlk bölümü 7 Mart 2021 tarihinde yayınlanan Teşkilatdizisi, TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

MİT'in görevlerini ve İHA-SİHAteknolojisinde yaşanan son gelişmeleri konu edinen dizi, ikinci bölümü itibarıyla reyting sıralamasında zirveye oturmuş durumda. Dizi 14 Mart tarihinde yayınlanan bölümüyle Total'de, AB'de ve ABC1'de gün birincisi olmayı başardı.

Senaristliğini Ethem Özışık'ın üstlendiği Teşkilat dizisinin yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın oturuyor. Dizi her hafta pazar günü saat 20.00'de yeni bölümüyle ekranlara gelmeye devam edecek.

TEŞKİLAT OYUNCULARI KİMLER?

Yayınladığı tarihten bu yana büyük bir izleyici kitlesine ulaşan dizinin oyuncuları da merak konusu olmuş durumda. Teşkilat dizisi işlediği konunun gücü kadar oyuncu kadrosuyla da dikkat çekmeyi başardı.

Teşkilat dizisinin oyuncuları performanslarıyla oldukça beğeni topladı. Dizinin başrollerini Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu ve Mesut Akusta paylaşıyor.

Dizide rol alan diğer isimler ise Ezgi Şenler, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin.

DİZİNİN KONUSU İZLEYİCİYİ KENDİSİNE ÇEKTİ

Teşkilat dizisinin konusu da izleyicilerin oldukça dikkatini çekmiş durumda.

Dizide, sınır ötesi operasyonlarda teröristlere göz açtırmayan İHA ve SİHA'ların merkezine düzenlenen bir saldırı sonrası yaşanan gelişmeler ön plana çıkıyor.

Saldırıda ülke güvenliğinin sağlanmasında önemli yer turan mühendislerin öldürülmesi sonucu kritik bilgiler çalınıyor. Saldırı düzenleyen karanlık örgütle mücadele için özel bir ekip kurulması kararlaştırılıyor ve bu görev MİT'in önemli isimlerinden birine veriliyor.

Vatani görev için bir araya gelecek olan uzman istihbaratçıların kabul etmeleri gereken şart ise ölmek. Hepsi resmi olarak ölü sayılacak ve kimse yaşadıklarını bilmeyecek. Ekip üyelerinin vatan aşkıyla kabul ettikleri bu teklif sonrası, onlar için tek bir görev vardır: teröristleri ve işbirlikçileri ortaya çıkararak, şehit mühendislerin intikamını almak.

Vatan uğruna görev yapan bu gizli ekibin operasyonları dizinin ilerleyen bölümlerinde izleyici ile buluşacak.

# operasyon # iha # siha # teknoloji # ab # MİT # sınır ötesi operasyon # dizi # trt 1 # mühendis # teşkilat # İHA SİHA # reyting # Çağlar Ertuğrul # Ezgi Eyüboğlu # Teşkilat SİHA # Mesut Akusta # Ezgi Şenler # total # Teşkilat dizisi # TRT 1 Teşkilat # Teşkilat TRT 1 # teşkilat izle # Deniz Baysal Yurtçu # Teşkilat Deniz Baysal