İşte Bahçeli'nin TV'lere çıkmama sebebi

İşte Bahçeli'nin TV'lere çıkmama sebebi

Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar yazısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin televizyon kanallarına çıkmama nedenini değerlendirdi.

Önkibar, Bahçeli'nin televizyon programlarına davet edildiğini fakat bu davetleri iptal ettiğini belirtti. Yazısında Bahçeli'nin programlara katılmama nedenlerini sıralayan Önkibar, "Ya kendine yani dağarcığa zerre güvenmiyor ve ‘bilmiyorsan sus, biliyor sansınlar’ı oynuyor ya da MHP yerinde saysın ve yüksek oy alsın istemiyor..." ifadelerini kullandı.

Önkibar'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

Televizyon denen kutu insanları bir anda milyonlarla bütünleştirip mesaj iletiyor ki günümüzün en etkin ve yaygın iletişim aracıdır. Siyaset yapan birinin böyle bir araçtan uzak durmasının hiçbir izahı olamaz.

Realite bu iken Devlet Bahçeli TV’lerden öcü misali kaçıyor ki Doğan TV CEO’sunun bana söylediğine göre sadece CNN Türk’ten 20 defa yapılan program davetini geri çevirmiş. Peki bu tavır niye mi?

Ya kendine yani dağarcığa zerre güvenmiyor ve ‘bilmiyorsan sus, biliyor sansınlar’ı oynuyor ya da MHP yerinde saysın ve yüksek oy alsın istemiyor... Öyle çünkü Tayyip Erdoğan ile Davutoğlu’nun her gün saatlerce canlı yayında TV’lerde olduğu bir tabloda ekranlardan kaçıp, o iki isme cevap vermemenin başka izahı olamaz.

ulusalkanal.com.tr

# devlet bahçeli # tv