İstiklal Caddesi'nde büyük ihmal! Yurttaşlar isyan etti!

İstiklal Caddesi'nde sabah saatlerinde yapılan bakım ve onarım çalışmasında hiçbir güvenlik önleminin alınmamasına yurttaşlar isyan etti!

İstiklal Caddesi'nde büyük ihmal! Yurttaşlar isyan etti!

Avrupa'nın en çok ölümlü iş kazalarının yaşandığı ve güvensiz çalışma koşullarının yaşandığı Türkiye'de, bu kadar da olmaz dedirten bir olay daha yaşandı. Günlük nüfusu 3 milyonu bulan Beyoğlu İstiklal Caddesi üzeri, Tünel meydanı mevkisinde belediye ekipleri tarafından yapılan bakım-onarım çalışması yapılan yer ve çevresinde hiçbir güvenlik önleminin alınmaması çevredeki yurttaşlar tarafından tepki ile karşılandı. Sabah saatlerinde işine gitmek üzere belediyenin çalışmasına tanıklık eden bir yurttaş ulusalkanal.com.tr'ye özel şunları söyledi:

"Kabul edilebilir değil"

İstiklal Caddesi'nde Belediyenin bu şekilde güvenliksiz çalışması kabul edilebilir bir şey değil. İnsanlar İstiklal Caddesi'ne gezmek için geliyor. Doğal olarak devamlı yere bakmıyor ayağı burkulan veya kırılan olabilir. Umarım bu tür hatalar bir daha yapılmaz.

Öğlen saatlerinde yeniden gittiğimiz Tünel Meydanı'ndaki bakım-onarım çalışmasının tamamlanarak, kırık ve çatlak taşların yerine asfalt döküldüğü görüldü.

Haber: Gökhan Çelik

Fotoğraf: Murat Güneş

Çalışma sonrası çekilen fotoğraflar

# İstiklal Caddesi # murat güneş # ihmal