Menekşe mal mülk için perişan oldu! Sefirin Kızı 6. bölümde neler yaşandı? Sefirin Kızı 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sefirin Kızı dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Gediz ile Sancar hapse girdi mi? Sefirin Kızı 6. bölüm özeti... Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sefirin Kızı 7. bölüm fragmanı izle...

Menekşe mal mülk için perişan oldu! Sefirin Kızı 6. bölümde neler yaşandı? Sefirin Kızı 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bu akşam yeni bölümü yayınlanacak olan dizinin son bölümünde; Halise'nin tuttuğu adamlar tarafından saldırıya uğrayan Nare, kaçıp Gediz ile Sancar'a sığınsa da polislerin onları gözaltına almasıyla tekrar yoğun tempoya girer. Hemen marinaya giden Nare bir kasa dolusu parayı kurtarır. Efe ailesinin tüm mal varlığına el konulduğu bu anlarda aileye bu para ilaç gibi gelir.

Refika'nın evinde Nare'yi bulan Halise, Nare'yi kovmasını ister fakat Gediz'in ablasının Nare'nin başına gelenleri ve büyük fedakarlığını anlatması sonucu Halise, tedirgin tavırlar takınır. Refika ise yakın arkadaşının hal tavırlarından saldırının sorumlusu olduğunu anlar. Böylece Nare'yi evden kovmaz.

Bu sırada Sancar ile Gediz ise çapraz sorgudadır.

Akın ise Nare için Türkiye'ye geri döner fakat herkesi şok edecek bir gelişme yaşanır. Akın ile Müge sevgilidir!

SEFİRİN KIZI 7. BÖLÜM FRAGMAN

ulusal.com.tr

# Sefirin Kızı # nare gediz # nare sancar # Sefirin Kızı 7. bölüm # sefirin kızı gediz