İstanbul'da ilkokul bahçesindeki servisçi dehşetinde yeni gelişme!

İstanbul'da okul bahçesinde 1 kişinin ölümü ile sonuçlanan silahlı servisçi kavgası ile ilgili 7 kişi gözaltına alındı, 3 kişi ise aranıyor. İki servis firması arasındaki husumetin yaklaşık 1 yıldır sürdüğü belirtildi. Öğrenciler ve velilerse tedirgin.

İstanbul'da ilkokul bahçesindeki servisçi dehşetinde yeni gelişme!

1 kişinin öldüğü 2 kişinin de yaralandığı İstanbul Ümraniye'deki okul bahçesindeki servisçi çatışmayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı. Polis 3 firariyi de arıyor.

Sarılar Tur'un sahibi Ramazan Sarı ile Ömeroğlu Tur'un sahibi Cüneyt Elik arasında yaklaşık 1 yıllık bir hüsumet olduğu anlaşıldı. İki firma geçen yaz yine öğrenci taşıma konusunda anlaşamadı. Ramazan Sarı, Cüneyt Elik'in araçlarına saldırıp zarar verdiği suçlaması ile şikayetçi oldu.

Bu yaz o anlaşmazlık yüzünden silahlar çekildi. Çatışmada ölen Cüneyt Elik'in "kasten yaralama" suçundan 3 ayrı polis kaydı olduğu ortaya çıktı. Okul bahçesindeki incelemede de 16 boş kovan bulundu.

Polis, silahlı kavgada yaralanıp hastanede tedavi altına alınan Ramazan Sarı ve Kerem B ile olaya karışan Serkan V., Sedat Tunç B, Sevim K, Mehmet A. ve Necmettin A'yı gözaltına aldı. Silahlı kavgaya karıştığı belirtilen ve kaçan Cüneyt Elik'in babası, annesi ve kardeşi ise aranıyor.

​Yaşanalardan sonra polis okul çevresinde güvenlik önlemi aldı. Kayıt için okula giden veliler yaşanan olaydan dolayı tedirgin.

Çatışmanın ardından servis firmaları okul bahçesinde ve çevresindeki standları kaldırdı.

ulusal.com.tr

# istanbul # ilkokul # bahçe # servis