Sevdim Seni Bir Kere final mi yaptı? Sevdim Seni Bir Kere 154. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere'nin son bölümünde neler yaşandı? Eylül ile Yağız kavuştu mu?

Star'ın sevilen günlük dizisi Sevdim Seni Bir Kere 10 Nisan Cuma günü yayınlanan son bölümü ile sezon finaline girdi. Sevdim Seni Bir Kere 154. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere 31. hafta geniş özeti izle...

Sevdim Seni Bir Kere final mi yaptı? Sevdim Seni Bir Kere 154. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere'nin son bölümünde neler yaşandı? Eylül ile Yağız kavuştu mu?

Sevdim Seni Bir Kere'nin sezon finalinde; Saadet, Fırat, Gülsüm ve Deniz dörtlüsü Mirza ve Leyla'yı barıştırmak için büyük çaba sarf ederler ve Gülsüm, Leyla adına, Deniz ise Mirza adına mektup yazarak ikiliyi buluştururlar.

Büyük heyecanlarla buluşmaya giden ikili bu buluşmanın bir oyun olduğunu anlarlar fakat kalplerinden geçenleri dökmekten de kendilerini alıkoyamazlar. Leyla, boşanma adını ağzına almışken kardeşi Deniz arar ve ona bir hediye geldiğini söyler.

Aslında Mirza, bu mektuplar yazılmadan çok önce Leyla'ya barışma teklifi göndermiştir... Bu haberi alınca çok şaşıran Leyla, ikinci şokunu ise Mirza önünde bir yüzükle diz çökünce yaşar. Mirza, Leyla'ya gerçekten evlenme teklifi etmiştir!

Eylül'ün gerçek kızı olduğunu öğrenen Nermin, Yağız'ı görünce düşüp bayılmıştır. Yağız ise onu eve götürmüştür. Annesinin neden böyle perişan olduğunu sorunca biraz ısrardan sonra Nermin içindeki gerçekleri artık gizli tutamaz ve Eylül'ün kendi kızı, Yağız'ın ise Nuran'ın oğlu olduğunu söyler.

Yağız gerçekleri sindiremez ve kendilerine bunun neden yapıldığının hesabını sorar. Bu sırada Koray'ın kandırıldığını öğrendiğini haber alır ve Raziye ile konuşursa Eylül'e zarar verebileceğini düşünür. Bunu Nermin'in yanında dile getirince ise ikili Eylül için koşar. Endişelerinde çok haklıdırlar. Raziye, Eylül'e saldırmıştır. Aralarında büyük arbade yaşanır. Fakat Yağız ve Nermin tam zamanında Eylül'ü kurtarır.

Artık mutlu sona gelinmiştir.

SEVDİM SENİ BİR KERE 154. BÖLÜM İZLE

SEVDİM SENİ BİR KERE 31. HAFTA ÖZETİ

ulusal.com.tr

# Sevdim Seni Bir Kere # Sevdim Seni Bir Kere leyla mirza # Sevdim Seni Bir Kere eylül yağız