Avni Aker'de dev randevu

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19. 00'da başlayacak.

Avni Aker'de dev randevu

Süper Lig'in ilk yarısını 29 puanla dördüncü sırada tamamlayan Beşiktaş, bugün son antrenmanı yapıp özel uçakla Trabzon'a gitti.

Bu sezon sahasında oynadığı 9 lig maçında da yenilgi yüzü görmeyen rakibi karşısına galibiyet parolasıyla çıkacak Beşiktaş'ta, sakat futbolcuların forma giyecek duruma gelmesi teknik heyeti sevindirdi.

Antalya kampında sakatlanan Necip Uysal ve ağrıları sebebiyle dinlendirilen golcü futbolcu Hugo Almeida'nın son antrenmanda takımla birlikte çalışması memnuniyet yarattı.

Dizinden geçirdiği sakatlık sebebiyle ülkesinde artroskopi olan Tomas Sivok ise, Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ta zorlu Trabzonspor maçı öncesinde 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Siyah-beyazlılarda 3'er sarı kartları olan Olcay Şahan, Veli Kavlak, Necip Uysal ve Manuel Fernandes, Trabzonspor maçında sarı kart görmeleri halinde, 19. haftada İstanbul'da oynanacak Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Trabzonspor-Beşiktaş mücadelesi, siyah-beyazlı takımın tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin için ayrı bir anlam taşıyor.

Milli kaleci, altyapısından yetiştiği ve yıllarca kaptanlığını yaptığı Trabzonspor'a karşı, ilk kez rakip olarak çıkacak.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Yunus Yıldırım yönetecek.

ulusalkanal.com.tr

# süper lig # beşiktaş # Trabzonspor # avni aker