Suruç'taki silahlı kavganın görüntüleri ortaya çıktı

Şanlıurfa Suruç'ta yaşanan silahlı kavganın görüntüleri ortaya çıktı. 4 kişinin ölümü ile sonuçlanan kavgaya ait görüntüler soruşturma dosyasına girdi.

Şanlıurfa'nın Suruç'ta seçim çalışması yapan AKP ve HDP'liler arasında yaşanan silahlı kavganın görüntüleri servis edildi.

4 kişinin yaşamını yitirdiği, 8 kişinin yaralandığı olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Görüntülerde AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ve beraberindekilerin kent merkezinde bir mağazaya girdiği görülüyor.

Mağazada bulunanlara selam veren Yıldız, iş yeri sahibi ile tokalaştıktan sonra sohbet etmeye çalışıyor. Yıldız, İş yeri sahibinin sözlerini karşılık vermeden bir süre dinliyor.

Bu esnada iş yeri sahibi ile mağazadaki bazı kişilerin tepki göstermesi üzerine kapıya yöneliyor. Yıldız'ın dışarı çıkmasının ardından beraberindeki kişileri mağazada bulunan bir kişi iterek tartaklıyor.

Mağazada bulunan bir kişinin de söz konusu kişiye müdahale ettiği görülüyor. Bunun ardından yere düşen kişi ile iş yeri sahibi ellerine aldıkları sopalarla saldırıyor.

Şuana kadar 1 kişinin tutuklandığı olayla ilgili soruşturma sürüyor. HDP Şanlıurfa 6. sıra milletvekili adayı İsmail Kaplan ve HDP ile DBP ilçe yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 19 kişi gözaltındaki işlemleri sürüyor.

ulusal.com.tr

# AKP # saldırı # şanlıurfa # seçim