Galatasaray'ın U21 takımı eski antrenörü Zafer Koç ölü bulundu!

Galatasaray U21 futbol takımının eski antrenörü 2 çocuk babası Zafer Koç, ölü bulundu. Koç'un cenazesi ölüm nedeninin tespiti için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Koç ile ilgili olarak Galatasaray, başsağlığı mesajı yayınladı, Fenerbahçe'nin de bazı maçları ertelendi

Galatasaray'ın U21 takımı eski antrenörü Zafer Koç ölü bulundu!

Alınan bilgiye göre, Denizköşkler Mahallesi'nde bulunan evinin karşısındaki inşaatta Koç'un cansız bedenini gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi.

Koç'un cesedi, incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA: GALATASARAY MAÇLARI ERTELENDİ

Galatasaray, U-21 takımı eski antrenörü Zafer Koç'un hayatını kaybetmesinin ardından, Fenerbahçe U14, U15 VE U16 takımlarının 26 Mart Cumartesi günü Sarı-Kırmızılılarla yapacakları Marmara A Grubu U14-U15-U16 lİGİ 23. hafta karşılaşmaları 6 Nisan Çarşamba gününe ertelendi.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre müsabakalar aşağıdaki program dahilinde oynanacak:

GALATASARAY KULÜBÜ'NDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Galatasaray Spor Kulübü bünyesine 26 Ağustos 1997’de katılan, kulübümüze uzun yıllar başarıyla hizmet eden ve emekliye ayrıldığı tarih olan 29 Şubat 2016’a kadar Galatasaray U21 Takımı Teknik Sorumlusu olarak görev yapan alt yapı hocalarımızdan Zafer Koç’un vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm Galatasaray camiasına başsağlığı dileriz.

Saygılarımızla."

ulusalkanal.com.tr

# ölü bulundu # Galatasary