Dr. Doğu Perinçek: ''Kaos planına karşı planımız devrim planıdır''

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, Millet İttifakı'nın kaos planına karşı Vatan Partisi'nin planını anlattı. Perinçek, ''Kaos planına karşı planımız devrim planıdır. Türkiye plana devrimle yanıt verir'' dedi.

Dr. Doğu Perinçek: ''Kaos planına karşı planımız devrim planıdır''

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek Ulusal Kanal Çıkış Yolu programında önemli açıklamalarda bulundu. Miillet İttifakı'ın kaos planını değerlendiren Perinçek şunları söyledi:

- Bu kaos planının başarıya ulaşmayacağı kanısındayım ama başarıya ulaşmayacak diye görmezden gelmek büyük hata olur. Kaos planın arkasında ABD'nin olması işi ciddileştiriyor. ABD'nin Ege'ye Girit'e Güney Kıbrıs'a konuşlanmasına baktığımız zaman bu kaos planını ciddiye almak zorundayız.

''KAOS PLANINA KARŞI PLANIMIZ DEVRİM PLANIDIR''

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Millet İttifakı'nın kaos planına karşı Vatan Partisi'nin planını anlatan Perinçek, şu ifadelerde bulundu:

- Bu kaos planın yerle bir edecek güç var. Hatta şu söyleleyim size; Kaos planına karşı bizim planımız devrim planıdır. Kaos planını bir devrim ile yerle bir edeceğiz. Türkiye Atlantik Sisteminden tamamen çıkacak, bu bir devrimdir. Türkiye'nin tam bağımsızlığıyla alakaları prangaları kalkacak, NATO'dan çıkacak, ABD üslerine el konulacak bunlar bir devrimdir. Batı'nın bize dayattığı ekonomi yıkıcaz, bağımsız mili ekonomiyi inşaa edeceğiz.

# vatan partisi # gündem # Doğu Perinçek # millet ittifakı # kaos planı # kaos