Baykal'dan önemli açıklama

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, kendisine yönelik kaset komplosu ile ilgili çok önemli bir bilgiyi açıkladı. Başbakan Erdoğan, "Komployu paralel yaptı" sözlerine yanıt veren Baykal, "Yarın, en yukarı siyasi düzeyden en hassas kurum yetkilisine talimat verildiğini ortaya koyan görüntüler ortaya çıkarsa ne olacak?" diye sordu.

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın kaset komplosuyla ilgili bu sözlerine karşı çok önemli bir bilgiyi açıkladı. Baykal, F tipi örgütü işaret eden Erdoğan'a "Talimat görüntüleri ortaya çıkarsa ne olacak" diye sordu.

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, "Yarın, en yukarı siyasi düzeyden en hassas kurum yetkilisine talimat verildiğini ortaya koyan dinlemeler, görüntüler ortaya çıkarsa ne olacaktır? Sayın Başbakan bu konunun önemini kavramış gözüküyor. O nedenle ısrarla kendi tezini herkese dayatmaya çalışıyor." dedi.

Komployla ilgili devlet kurumlarını işaret eden Baykal, Erdoğan'a miting meydanlarındaki konuşmalarını hatırlattı.

Baykal, "Devletin en hassas kurumları en yukarı düzeyden talimat alarak bu olayın içinde yer almışlar mıdır? Düzenlenen komplonun yayınlanması talimatını kim vermiştir? Yayınlayanlara bu talimatı hangi devlet kurum yetkilisi vermiştir? Bu komplonun, yayınlanmasından sonra bu aşağılık tezgâhın siyasi istismarını kimler miting meydanlarında yapmıştır?" diye sordu.

ulusalkanal.com.tr

# erdoğan # Baykal # kaset