Semiha kızına kavuştu! Esra Erol'da neler oluyor? Esra Erol'da canlı özet... 19 Mayıs Salı 2020 Esra Erol'da canlı özet

Bugün Esra Erol'da anlık özet... Esra Erol'da programında canlı yayında neler oluyor? Esra Erol'da 19 Mayıs Salı 2020 günü neler yaşanıyor?

Semiha kızına kavuştu! Esra Erol'da neler oluyor? Esra Erol'da canlı özet... 19 Mayıs Salı 2020 Esra Erol'da canlı özet

-Emine Hanım, 17 yaşındaki kızı Ebru Korkmaz'ı, Halil Sayıca'nın kaçırdığını iddia etti. 3 yıldır kızının 2 kere Halil Sayıca'nın yanına kaçtığını söyleyen Emine Hanım kızını arıyor. Canlı yayına katılan katılan Halil Sayıca ise Ebru Korkmaz ile ayrıldıklarını ve yanında olmadığını iddia etti.

-Semiha çocuğunu eşi Deniz'in 5 yaşındaki kızını kaçırdığı iddiası ile Esra Erol'a geldi. İlk eşinden olan 5 yaşındaki kızının yeni eşi tarafından kaçırıldığını söyleyen Semiha bugün eşi Deniz ile yüzleşiyor. Deniz Bey ise çocuğun kendisinden olduğunu iddia ediyor.

-Uğur Yazar, canlı yayına katılarak, DNA testi istediğini söyledi. Nargüzel Celepoğlu ile konuşmayı reddeden Yazar, 3 tane çocuğu olduğunu ve eğer Uğur onun çocuğu ise başının tacı olacağını söyledi.

Çocuğun geçmiş 20 yılını veremem ama bundan sonra telafisine bakarım diyen Yazar, önceden kucağında bebeği ile geldiğini ve çocuğun kendisine ait olduğuna o zaman da inanmadığını söyledi.

ESRA EROL'DA 19 MAYIS SALI

ulusal.com.tr

# esra erol # Esra Erolda neler oluyor # Uğurcan Celepoğlu # narguzel celepoglu # uğur yazar