Hazine ve Maliye Bakanı Elvan ve Adalet Bakanı Gül TOBB yöneticileriyle bir araya geldi

Ekonomide reform görüşmelerinin 2'ncisi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile yapıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül iş dünyasıyla ilgili toplantılara devam ediyor. Toplantıya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bakan Elvan, sonuç odaklı bir toplantı gerçekleştirdiğini ifade etti.

Hazine ve Maliye Bakanı Elvan ve Adalet Bakanı Gül TOBB yöneticileriyle bir araya geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, iş dünyası görüşmelerinin ikinci toplantısında TürkiyeOdalar ve BorsalarBirliği yönetimiyle bir araya geldi.

Bakan Elvan ile Gül'ün iş dünyasıyla görüşmelerinin ikincisi, TOBB yönetimiyle Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirildi.

Toplantıya Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal da katıldı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı'ndan üst düzey katılımın sağlandığı toplantı, bir süre görüntü alınmasına izin verildikten sonra basına kapatıldı.

Bakan Elvan toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulundu.

Bir açıklama da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yaptı. Hisarcıklıoğlu, "Ekonomideki sorunları, diyalog ortamı ve istişare ile çözeceğimize inanıyoruz" dedi.

İş dünyası görüşmeleri kapsamında ilk olarak TÜSİAD yönetimiyle bir araya gelinmişti.

ulusal.com.tr

# türkiye # maliye # birliği # adalet # tüsiad # Gül # hazine # tobb # elvan # odalar # borsalar