Bu akşam Show'da yayınlanacak olan Deliha 2 filminin konusu ne? Deliha 2 bugün saat kaçta yayınlanacak? Deliha 2'nin oyuncu kadrosunda kim var?

Komedi tarzında seyircileriyle buluşan Gupse Özay'ın filmi Deliha 2 bu akşam Show TV'De saat 20.00'de ekranlara gelecek. Deliha 2'nin oyuncu kadrosunda kimler var? Deliha 2 konusu...

Bu akşam Show'da yayınlanacak olan Deliha 2 filminin konusu ne? Deliha 2 bugün saat kaçta yayınlanacak? Deliha 2'nin oyuncu kadrosunda kim var?

Filmin hem senaristliğini hem de başrolünü üstlenen Gupse Özay, bu filminde yönetmen koltuğuna da oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise; Derya Alabora, Esin Eden, Hülya Duyar, Ali Çelik, Aksel Bonfil, Eda Ece, Mehmet Er, Özlem Akınözü ve Fatih Özkan yer alıyor.

Deliha 2 filmi; aşk hayatında umduğunu bulamayan, pusulayı bu sefer de kariyer hayatına çeviren Deliha’nın yaşadığı maceraları konu ediyor. Temiz kalpli ama bir o kadar da deli dolu olan ve sürekli başına dert açan Zeliha aşk hayatını bir kenara bırakıp artık kariyer yapmanın yolunu arar. Hayallerinde aşçı olmak vardır. Gittiği birçok iş görüşmesinden hayal kırıklığı ile dönen Zeliha için her şey kötüye gidiyormuş gibi görünmektedir. Ancak Zeliha’nın şansı bir gün sonunda döner ve çok şık bir restoranda işe kabul edilir. Artık Zeliha da iş dünyasına adımını atmıştır. Büyük umutlarla çalışmaya başlayan Zeliha, hayalini kurduğu şeylere ulaşabilecek midir?

DELİHA 2 FRAGMANI

ulusal.com.tr

# Eda Ece # gupse özay