TGB, Mustafa Armağan hakkında suç duyurusunda bulundu

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) sözde tarihçi Mustafa Armağan hakkında suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunun ardından açıklama yapan TGB Genel Başkanı Cengiz, "ABD'nin terör örgütleri aracılığıyla yaptıklarını bunlar halkın bilincine bomba atarak yapmaktadır. Ömürleri FETÖ övücülüğüyle geçmiş çanak yalayıcılardır bunlar. FETÖ'yü savunmayı Atatürk'e hakaret etmeyi basın özgürlüğü sanıyorlar." dedi.

9 Mayıs Salı günü İstanbul Üniversitesi'nde konuşma yapacak olan Mustafa Armağan'ı okula sokmayan TGB'liler, Atatürk düşmanı ve FETÖ destekçisi olan Armağan için Çağlayan Adliyesi'nde suç duyurusunda bulundu.

FETÖCÜ ARMAĞAN HESAP VERECEK

Adliye önünde toplanan TGB’liler "FETÖ’cü Armağan Hesap Verecek", "Atatürk’e Dokunma Hesabını Sorarız" sloganları attı.

"Mesele sadece Mustafa Kemal Atatürk’e hakaretle bitmiyor. Mustafa Armağan ve türevleri çıkardıkları o 'Derin Tarih' dergisiyle iftiraları, yalanları kullanarak Türkiye düşmanı icraatların içerisine girmişlerdir. Sadece Atatürk’e hakaretten dolayı değil, Türkiye düşmanlığı sebebiyle de suçlulardır. Amerika Birleşik Devletlerinin terör örgütleri aracılığıyla IŞİD ile PKK ile FETÖ ile mermilerle, bombalarla yaptıklarını bu şahıslar Türk milletinin bilincine attıkları bombalarla yapmaktadır." sözlerini kullanan Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Çağdaş Cengiz yaptığı basın açıklamasında "Suç duyurusunu sadece Atatürk'e hakaret üzerinden yapmıyoruz. Türk milletinin o büyük değerine, Türkiye'yi birleştiren değerine hakaret etmek zaten büyük suç ama onun ötesinde bir FETÖ'cü olarak yaptıklarıyla Türkiye düşmanlığını kanıtlamıştır" dedi.

Açıklamanın tam metni:

Değerli basın emekçileri değerli halkımız, bugün burada Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e asılsız iftiralarla hakaret edenFETÖ’cü Mustafa Armağan için suç duyurusunda bulunmak için toplandık.Hepinizin hatırındadır; Bu şahıs Tv Net televizyonunda alçakça iftiralarla, yalanla dolanla Mustafa Kemal Atatürk'e, onun şansına ve onun şahsındaaslında bütün Türk milletine bir hakarette bulunmuştu. Şimdi ona,onunla ilgili suç duyurusunda bulunmak üzere İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına dilekçelerimizi sunacağız.

Değerli dostlar, mesele sadece Mustafa Kemal Atatürk’e hakaretle bitmiyor. Mustafa Armağan ve türevleri çıkardıkları o ‘’Derin Tarih’’ dergisiyle iftiraları, yalanları kullanarakTürkiye düşmanı icraatların içerisine girmişlerdir. Sadece Atatürk’e hakaretten dolayı değil,Türkiye düşmanlığı sebebiyle de suçlulardır. Amerika Birleşik Devletlerinin terör örgütleri aracılığıyla IŞİD ile PKK ile FETÖ ile mermilerle, bombalarla yaptıklarını bu şahıslar Türk milletinin bilincine attıkları bombalarla yapmaktadır.

Kimdir Mustafa Armağan?

Medya Aynasında Fettullah Gülen Kozadan Kelebeğe kitabının yazarıdır, Diyaloğa Adanmış Hayat/ Kozadan Kelebeğe 2 kitabının yazarıdır. Ömürleri Fetullah Gülenövücülüğü ile geçmiş, cemaat övücülüğü ile geçmiş ve ceplerini bunlarla dolduran çanak yalayıcılardır. Hatta 15 Temmuzdan sonra kapatılan dergilerden Diyalog, Avrasya’nın da Genel Yayın Yönetmenidir.

Soruyoruz; kiminle diyalog?

Mehmetçiğe kurşun sıkanlarla diyalog, tankların namlularını Türkiye'ye gösterenlerle diyalog,15 Temmuz'da meclisi bombalayanlarla diyalog, Amerikancı darbe girişimi yapanlar, Fethullahçılar,bunların sicili, ne yaptığı ne ettiği kimlerle irtibatta olduğu artık hepimizin malumudur. Bakın Armağan ne diyor Zaman gazetesinde?’’ Zaman zaman dışardan yardım da alan bir cinayet şebekesi ve eli kanlı örgüt olarak onyıllarca sünni islam alemine darbe üstüne darbe indiren Haşhaşiler'in yaptıklarını hizmet hareketi mensuplarına yakıştırmak, anakronizme düşmek bir yana hakkaniyetle bağdaşmamaktadır. "

Mustafa Armağan FETÖ'cülere Haşhaşi denilmesinden rahatsız olmaktadır. O yüzden bu suç duyurusunu sadece Atatürk'e hakaret üzerinden yapmıyoruz. Türk milletinino büyük değerine, Türkiye'yi birleştiren değerine hakaret etmek zaten büyük suç ama onun ötesinde bir FETÖ'cü olarak yaptıklarıyla Türkiye düşmanlığını kanıtlamıştır . Attıkları tweetlere bakıyoruz. Ne diyor? ‘’Biz kemalizmi yerden yere vururken de fikir ve basın özgürlüğünü talep ediyorduk.‘’

Kemalizmi yerden yere vurmayı,Atatürk’e hakaret etmeyi basın özgürlüğü görüyor. FETÖ’yü savunmayı basın özgürlüğü olarak tanımlıyor. Bizde öyle bir basın özgürlüğü tanımıyoruz, Türk gençliği olarak, TGB olarak Atatürk’e hakaret edenlere FETÖ’yü savunanlara bu memlekette özgürlük yok. Bunun böyle olduğunu Türkiye’nin dört bir yanında gösteriyoruz.

Artık suçlar sabittir. Bundan sonra görev Türkiye Cumhuriyeti Devletine,Türkiye Cumhuriyeti’nin yargısına düşmektedir. Bu alçakça işlere girişenlerin yargılanmadığı bir Türkiye'de önümüzdeki sorunları aşmamız mümkün değildir. Türkiye bugün terörle cebelleşirken bu FETÖ’cü artıklardan Türkiye temizlenmezse ülkenin geleceğinin aydınlanması mümkün değildir. Ama şunu biliyoruz; bunlar temizlenecek. Bu FETÖ’cüler devletin bütün organlarından sökülüp atılacak. Sadece onlar değil, PKK’sından IŞİD’ine kadar cümle Amerikancılara Türk gençliği olarak hiçbiryerde geçit vermeyeceğiz.

TGB şu an bütün Türkiye'deki üniversitelerde bu alçaklara haddini bildiriyor, bildirmeye devam edecek. Bunları Salı günü İstanbul Üniversite’sinden kovduk. Şimdi Türkiye'nin dört bir yanındaki üniversitelerde İncirlik Üssü’nün kapatılması için mücadeleyi yükselttik. Binlerce, onbinlerce imza topluyoruz. Milletimizin yüreği ferah olsun. O zulüm yapanların topları, tüfekleri, terör örgütleri varsa bu milletinde alnı açık, başı dik, namuslu vatansever gençleri var. Şimdi o vatansever gençler olarak Cumhuriyet Başsavcılığına Mustafa Armağan hakkında suç duyurusunda bulunmaya gidiyoruz. Bizi destekleyen tüm yurttaşlarımıza, tüm basın emekçilerine de çok teşekkür ediyoruz.

ulusalkanal.com.tr

# tgb # mustafa armağan