Ermeni Soykırımı Yalanı ve AİHM Konferansı

Ulusal Strateji Merkezi, Talat Paşa Komitesi ve Teori Dergisi Ermeni Soykırımı Yalanı ve AİHM adlı bir konferans düzenledi. Konferans, derginin Youtube kanalından canlı olarak yayınlandı.

Ermeni Soykırımı Yalanı ve AİHM Konferansı

Ulusal Strateji Merkezi, Talat Paşa Komitesi ve Teori DergisiErmeniSoykırımı Yalanı ve AİHM adlı bir konferans düzenledi. Konferans, derginin Youtube kanalından canlı olarak yayınlandı.

USMER Başkanı Utku Reyhan'ın yönettiği konferansa, İletişim Başkanlığı 1915 Konferansı'nda olmayan ancak Soykırım yalanlarını çürüten isimlerden Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek Talat Paşa Komitesi Başkanı ve Eski TBMM Başkanvekili Hasan Korkmazcan, Moskova Devlet Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Tarihçi Dr. Mehmet Perinçek, AİHM Perinçek-İsviçre Davası Avukatı Mehmet Cengiz, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcıları Şule Perinçek katıldı.

Katılımcılar konferansta sunumlarını paylaştı.

Yaklaşık 2 buçuk saat süren konferansta Doğu Perinçek'in AİHM zaferi, soykırım yalanı, ABD'nin soykırım yalanını tanıması üzerine konuşuldu..

Konferansın tamamını izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=miTdnpENtj0&feature=youtu.be

# abd # Perinçek # soykırım # utku reyhan # vatan partisi # tbmm # Teori Dergisi # soykırım yalanı # moskova # aihm # ermeni # hasan korkmazcan # youtube # şule perinçek # aihm zaferi