Aydınlıkçılar hedefte

Mafya-gladyo-tarikat rejimi bir kez daha Aydınlıkçıları hedef aldı. Cemaatin yayın organlarından Bugün Gazetesi, Cengiz Çandar'ın sözleriyle İşçi Partisi Lideri Doğu Perinçek'i manşetine taşıdı. Gazete Perinçek'i JİTEM'le irtibatlandırdı. İddialara İşçi Partisi sert yanıt verdi. İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ferid İlsever, haberin MİT ve CIA kaynaklı olduğunu vurguladı.

Cemaat, yayın organları aracılığıyla bir kez daha Aydınlıkçıları hedef aldı. Cengiz Çandar'ın sözlerini manşetine taşıyan Bugün Gazetesi, İşçi Partisi Lideri Doğu Perinçek'in JİTEM'le irtibatlı olduğunu öne sürdü.

Cengiz Çandar, 2004 yılının Emniyet İstihbarat Daire Başkanını kendine kaynak gösterdi. İddiaya dayanak gösterilen polis şefi Sabri Uzun'du. Uzun iddia ile ilgili ODATV'ye açıklama yaptı.

O sözü söylediğimi hatırlamıyorum. JİTEM’in sözleşmeli personeli’ çok basit ve ağır bir laf olur. Cengiz Çandar Bugün gazetesiyle nasıl biraraya geldi? Yakıştıramıyorum.

İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ferid İlsever, Aydınlıktan kaçanların karanlığın en dibine saplandıklarınlarını belirtti.

İlsever, Çandar'ın geçmişini hatırlattı.

ulusalkanal.com.tr

# işçi partisi # aydınlık # bugün # Gladyo # cia # pentagon # cengiz çandar