Meral Güneyman Kepez'de konser verecek

Dünyaca ünlü sanatçı ve grupları Antalya’da buluşturan, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Antalya Piyano Festivali halk konserleri ; ünlü piyanist Meral Güneyman ile devam ediyor.

Meral Güneyman Kepez'de konser verecek

Piyano Festivali’nde Meral GüneymanKepez’de halk konseri verecek

Şehrin uzak bölgelerinde yaşayan ve konserlere gelme şansı bulunmayan izleyicileri klasik müzikle tanıştırmak amacıyla düzenlenen halk konserleri kapsamında; zengin repertuvarı ile de dikkat çeken Meral Güneyman sahne alacak. Güneyman’ın halk konseri 13 Kasım Çarşamba günü saat 14:00 ‘da Kepez Yenimahalle Semtevi’nde ücretsiz olarak gerçekleşecek.

Festival halk konserleri devam ediyor

Ücretsiz olarak gerçekleştirilen halk konserleri ile şehrin her noktasına ulaşan festival; bu yıl ilçelere kadar uzanan bir program ile hazırlandı. Sanat Yönetmenliğini Fazıl Say’ın yaptığı ve Volkswagen ana sponsorluğunda düzenlenen festival halk konserleri kapsamında Fazıl Say Manavgat’ta , sanatseverlerle buluştu. Festival boyunca vatandaşların büyük ilgi gösterdiği halk konserleri kapsamında Güneyman’ın ardından 15 Kasım ‘da Ferhan & Ferzan Önder kardeşler Akdeniz Üniversitesi’nde sahne alacak.

ulusalkanal.com.tr

# antalya # halk konseri # kepez