Banu hayal kırıklığına uğrar! Beni Bırakma 407. bölüm izle... 10 Mart Salı 2020 son bölüm izle... Beni Bırakma 407. bölümde neler oldu?

Hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Beni Bırakma dizisi dün 407. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizide neler yaşandı? Beni Bırakma dizisi konusu...

Banu hayal kırıklığına uğrar! Beni Bırakma 407. bölüm izle... 10 Mart Salı 2020 son bölüm izle... Beni Bırakma 407. bölümde neler oldu?

ATV'nin sevilen dizisi Beni Bırakma, dün yeni bölümü ile ekranlardaydı. Dizinin son bölümünde; Seher, Arzu'nun peşini bırakmaz. Evden zorla ayrılmasını sağlaması yetmemiş bir de boşanma evrakları ile Arzu'ya gelmiştir. Arzu istemese de Seher'in zorlamaları ve tehditleri ile imzalamak zorunda kalır.

Sıla ise Özge'yi hiç kıskanmamışken ablası Meltem'i kıskanmaya başlar. Meltem ile Tarık, Sıla için çabalayıp onu mutlu etmeye çalışsa da Sıla Meltem ile Tarık'ın iş birliğini hep yanlış anlar ve bilenir.

Sıla kendi ayaklarının üzerinde durmak ister ve hukuk fakültesine geri döner. Babası ve ablasının maddi destek ısrarlarını kabul etmez ve çalışmaya karar verir.

Elif ise Emre'nin kendisini sadece bebek için istediğini düşünür ve bunu git gide alınganlık meselesi yapar. Emre ise Elif'in gönlünü almak için her şeyi yapar. Elif için romantik bir yemek organize eden Emre, Elif'in kalbini kazanır. Banu ise bu yemeği görüp hayal kırıklığına uğrar.

BENİ BIRAKMA 407. BÖLÜM İZLE

ulusal.com.tr

# beni bırakma izle # 10 Mart Salı # Banu