Ece Erken evli sevgilisi Mahmutyazıcıoğlu'ndan ayrıldığını açıkladı

Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı aşk ile gündeme oturan ve son olarak aldığı eleştiriler nedeniyle işinden istifa eden Ece Erken, sevgilisinden ayrıldığını duyurdu.

Ece Erken evli sevgilisi Mahmutyazıcıoğlu'ndan ayrıldığını açıkladı

İki ay önce evli ve iki çocuk babası Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşadığını canlı yayında itiraf eden Erken, dün sosyal medyada bir kişiyle girdiği polemik sonucu sevgilisinden ayrıldığını açıkladı.

Erken ev sahibi ile kira konuşmasını sosyal medya hesabından yayınlayarak bu zor günlerde kira parasını isteyen ev sahibini ifşa etti bunun üzerine evli sevgilisi nedeniyle kendini eleştiren osyal medya fenomeni Alp Kılınç ile kavgaya tutuştu.

Bu kavganın altına gelen yorumlarda evli birisiyle birlikte olması hala eleştirilince, "yuva yıkmadım, ayrıldım ve o rahatlıkla söylüyorum daha acı..." diyerek bir takipçisine cevap verdi. Erken bunun üzerine ayrıldığını sosyal medyadan bir fotoğraf paylaştı. Erken, fotoğrafın üzerine, "Herkes kendi önünü süpürsün ben hatalıydım, hatamdan döndüm... Hırsızlık yapmadım, dolandırmadım kimseyi sizler gibi bence aynaya bakın kendinizden utanın..." yazarak ayrıldığını bir kez daha herkese duyurdu.

ulusal.com.tr

# ece erken # Şafak Mahmutyazıcıoğlu # Ece Erken evli sevgilisi