Trabzonspor zafer peşinde

Karadeniz Fırtınası yeni bir zafer için İtalya'da. Trabzonspor, 2'nci Tur'da Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde elediği Juventus'a konuk oluyor. Mücadele saat 20:00'de başlayacak.

Trabzonspor, zorlu Avrupa sınavına çıkıyor. UEFA Avrupa Ligi'nde J Grubu'nu namağlup lider olarak kapatan Trabzonspor, 2'nci Tur'da Juventus'a konuk oluyor.

İtalya'daki mücadele saat 20.00'de başlayacak. Avrupa'da bu sezon sergilediği başarılı performansla dikkat çeken Trabzonspor'da gözler Juventus maçına çevrildi.

Kupada J Grubu'nu 4 galibiyet 2 beraberlikte lider kapatan bordo-mavili temsilcimiz, 2'nci Tur'da Juventus ile karşı karşıya gelecek.

Bu sezon İtalya Serie A'da rakip tanımayan Juventus, Şampiyonlar Ligi'nde akıllara kazanan maçta Galatasaray 1-0 mağlup olarak B Grubu'nu 3'üncü tamamlamış ve Kupa 2'ye dahil olmuştu.

Trabzonspor'da zorlu karşılaşmanın 20 kişilik kafilesi geçtiğimiz günlerde belli olurken Malouda, Bamba ve Soner İtalya'ya götürülmedi. Yeni transfer Özer Hurmacı ise kadroda kendine yer buldu.

Mustafa Reşit Akçay'ın teknik direktörlükten ayrılmasının ardından takımın başına geçen teknik sorumlu Hami Mandıralı, maça hazır olduklarını söyledi.

Türkiye'ye galibiyetle dönmek istediklerini belirten Mandıralı, futbolcuların sahada yapılması gereken her şeyi yapacaklarını kaydetti.

ulusalkanal.com.tr

# juventus # Trabzonspor # italya # hami mandıralı