Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni Kadri Demirel öldürüldü

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel, kavga ettiği damadı Yavuz Karanfil tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni Kadri Demirel öldürüldü

Kavgayı ayırmak için gitti, canından oldu.

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel, damadı Yavuz Karanfil tarafından bıçaklanarak öldürüldü..

Olay, dün İstanbul Başakşehir'de akşam saatlerinde yaşandı. İddiaya göre, kızı ile damadının tartıştığının haberini alan Kadir Demirel, işyerinden apar topar olayın yaşandığı adrese gitti..

Eşler arasında yaşanan tartışma Kadir Demirel'in araya girmesiyle büyüdü. Damat Cemil Yavuz Karanfil, eline geçirdiği bıçakla kayınpederi Kadir Demirel'i sol karın boşluğundan bıçakladı.

Babasını kurtarmak için araya giren Esma Karanfili de bıçakla ağır yaralayan Yavuz Karanfil, kayıplara karıştı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olan Esma Karanfil Bağcılar'da özel bir hastaneye kaldırıldı. Baba Kadir Demirel ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Demirel'in cesedi daha sonra otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Polis tarafından katil zanlısı olarak aranan Cemil Yavuz Karanfil'in, sabah saatlerinde polise giderek teslim olduğu beliritildi.

YENİ AKİT'TEN AÇIKLAMA

Demirel'in ölümüyle ilgili Yeni Akit gazetesinin internet sitesinde şu ifadelere yer verildi:

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel’in kızı Esma Karanfil (31), şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşi Cemil Yavuz Karanfil’le mahkemelik olmuştu. Zaman zaman eşinden şiddet gören Esma Karanfil, babasını arayarak yardım istedi. Bunun üzerine Kadir Demirel, dün akşam kızı ve damadını barıştırmak için yaşadıkları İstanbul Başakşehir 4. Etap’taki evlerine gitti. Demirel, kızını ve damadını ikna etmeye çalışırken tartışma büyüdü. Cemil Yavuz Karanfil, 56 yaşındaki kayınpederi Kadir Demirel’i karın boşluğundan bıçakladı. Ardından özel bir hastaneye kaldırılan Genel Yayın Yönetmenimiz Kadir Demirel tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak Hakk’a yürüdü.

ulusalkanal.com.tr

# Kadir Demirel