Danla Bilic'in o bakışları kameralara yansıdı... Merve Özbey'in kına gecesinde düşmanlar bir araya geldi!

Ünlü şarkıcı Merve Özbey dün akşam büyük bir organizasyon ile kına gecesini gerçekleştirdi. Lüks bir otelde gerçekleşen kına gecesinde şarkıcının yakın çevresi bu özel günde yalnız bırakmadı. Ünlü camiasından birçok kişinin katıldığı kına gecesinde öyle bir fotoğraf karesi ortaya çıktı ki, görenler şaşırdı.

Danla Bilic'in o bakışları kameralara yansıdı... Merve Özbey'in kına gecesinde düşmanlar bir araya geldi!

İki senedir mutlu bir birliktelik yaşayan Merve Özbey ile Kenan Koçak çifti geçtiğimiz günlerde isteme heyecanı yaşamıştı. 9 Şubat'ta evlenecek olan çiftin kına gecesi dün akşam lüks bir otelde düzenlendi. Kına gecesinde ünlü isimlerden ilk olarak hediye altın bileziği ile gelen Demet Akalın ilgi çekti, İrem Derici, Ece Seçkin, Bengü ve Danla Bilic'te kına gecesinin dikkat çeken isimlerindendi.

Gecede Serdar Ortaç sahne alırken gelin Merve Özbey bol bol göbek attı.

Geceye damga vuran olay ise geçtiğimiz yıllarda Aşkım Kapışmak ile davalık olan Danla Bilic'in yan yana gelişi oldu.

Aşkım Kapışmak, Danla Bilic, birçok kişi ile dalga geçtiği için "kalçalarını görelim" demiş, Bilic ise bir videosunda Kapışmak hakkında, "şeref yoksunu, karaktersiz" açıklamalarında bulunmuştu. Bunun üzerine ise Kapışmak, Bilic hakkında suç duyurusunda bulunmuş ve hakaret videosunun kaldırılmasını talep etmişti. Mahkeme ise davada suç unsurları oluşmadığını belirterek davayı reddetmişti.

ulusal.com.tr

# Danla Bilic # Merve Özbey # Aşkım Kapışmak