Teoman Koman'ın arkasından konuştu

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Hüseyin Çelik, hayatını kayebeden eski Jandarma Genel Komutanı Teoman Koman'ın arkasından konuştu. Çelik, sosyal paylaşım sitesinde, "Yaptıklarının hesabını vermeden gitti" ifadelerini kullandı.

Teoman Koman'ın arkasından konuştu

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Hüseyin Çelik, hayatını kaybeden eski Jandarma Genel Komutanu Teoman Koman hakkında konuştu. Çelik sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, "Yaptıklarının hesabını vermeden gitti" dedi.

"Malum ve meşhur Teoman Koman vefat etti." diye sözlerine başlayan Çelik, "Öncelikle ailesine, sevenlerine, TSK'ya başsağlığı diliyorum. Ancak, ya madalyonun diğer tarafı? Yarın kılınacak cenaze namazında, imam 'mevtayı nasıl bilirsiniz' diye sorduğunda, elbette 'iyi biliriz' diyenler olacaktır. Ne var ki, Teoman Koman, başta Yassıada'da Adnan Menderes'e reva gördüğü aşağılık muamele olmak üzere, yaptıklarının hesabını vermeden gitti." ifadelerini kullandı.

Çelik, "Bu yazdıklarımızın ardından, birileri çıkıp bana 'ölüleri hayırla yad etmek'ten söz edebilir. Ben bunun ne anlama geldiğini bilenlerdenim. Eğer bu kural herkes için ve her zaman geçerli olsaydı, bütün ansiklopedilerin ölmüş insanların faziletleri ile dolu olması gerekirdi. Ancak nesillerimizi, kimin ne olduğunu bilmek gibi en tabii haklarından mahrum bırakmamalıyız." dedi.

ulusalkanal.com.tr

# AKP # hüseyin çelik # twitter # menderes # Teoman Koman # hesap