Şırnak'ta aileler PKK ve siyasi uzantısı HDP'ye karşı bayrak açtı

Şırnak'ta terör mağduru aileler ''Kahrolsun PKK, İşbirlikçi HDP'' diye haykırdı. Terör örgütü PKK ve siyasi uzantısı HDP'ye karşı bayrak açan aileler, yürüyüş ardından HDP İl Binası önünde eylem yaptı. Aileler mücadelede kararlı...

Şırnak'ta aileler PKK ve siyasi uzantısı HDP'ye karşı bayrak açtı

Terör örgütü PKK'ya ve siyasi uzantısı HDP'ye karşı bayrak açan Şırnaklı aileler, bir kez daha teröre geçit vermeyeceklerini haykırdı.

PKK'lı teröristlerce çocukları dağa kaçırılan, yakınlarını terör saldırılarında kaybeden Şırnaklı kadınlar ile şehit ve gazi aileleri, yine eylemdeydi. Aileler, ellerinde Türk bayrakları ve tepki sloganlarıyla HDP İl Binası önüne yürüdü.

HDP'liler ailelerin sesini yüksek sesli müzik ile bastırmak istedi. Ancak başarılı olamadılar. Ailelerin kararlı haykırışları kentin tüm sokaklarında yankılandı.

Hamdiye Arslan, 5 yıl önce dağa kaçırılan oğlu için her hafta İdil ilçesinden eyleme katılıyor. Arslan, HDP'lilerin çocuklarının yurt dışında okuduğunu, kendi çocuklarının ise dağa kaçırıldığını söyleyerek duruma tepki gösterdi.

Emine Üstek de, 5 yıl önce piknik bahanesiyle zorla dağa kaçırılan oğlu Metin için direniyor. Üstek, evladını geri alıncaya kadar da mücadele de kararlı olduğunu söyledi.

# pkk # hdp # gazi # türk # şırnak # şehit # bayrak # evlat