Cinderes'e Türk bayrağı çekildi

TSK'dan, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Cinderes'in tamamen kontrol altına alındığı açıklaması geldi. Güvenlik ve terör uzmanı Abdullah Ağar sosyal medya hesabından Cinderes'e Türk Bayrağının asıldığı görüntüleri paylaştı.

Afrin harekâtını başarılı şekidle yürüten TSK, terör örgütü PKK/PYD/YPG'nin, emperyalist ülkelerin desteği ile kurduğu terör koridoruna ağır darbeler indirmeye devam ediyor.

Fırat Kalkanı Harekâtı ile Türkiye sınırının dibinde kurulmak istenilen sözde koridorun ortasına hançer indiren mehmetçik, şimdi de teröristler ve destekçilerinin geçilemez dedikleri Afrin'in kilidini açtı.

Olumsuz hava koşullarına rağmen vatan savunmasından vazgeçmeyen güvenlik güçleri, Cenderes'i tamamen kontrol altına aldı.

Genelkurmay Başkanlığınca, terör örgütü hedeflerinin kara ve hava operasyonlarıyla imha edilmesi ile sürdürülen harekatın başından bu yana 115'i son 24 saatte olmak üzere toplam 3 bin 55 terörist de etkisiz hale getirildi.

Güvenlik ve terör uzmanı Abdullah Ağar sosyal medya hesabından Cinderes'e Türk Bayrağının asıldığı görüntüleri paylaştı.

İşte o görüntü

# cinderes