PKK yandaşları Sancaktepe Belediye Başkanı Döğücü'ye saldırdı

PKK yandaşlarının Avrupa'daki Türkiye karşıtı gösterileri artıyor. PKK'lılar bu kez Londra'da bulunan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'ye saldırdı. Döğücü ilk yaptığı açıklamada, "Polislerin yetersiz olduğunu" söyledi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da Norveç'te saldırıya uğrayan Türk aile ile görüştü.

PKK yandaşları Sancaktepe Belediye Başkanı Döğücü'ye saldırdı

Avrupa ülkelerinde PKK yandaşları terör estiriyor. Barış Pınarı Harekâtı karşıtı gösterilerde Türkler hedef alınıyor... PKK yandaşlarının terör örgütünü simgeleyen bez parçalarıyla Abdullah Öcalan'ın posterleriyle gösteriler düzenlemesine izin veriliyor.

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü de işte bu gösterilere denk geldi. Döğücü, İngiltere'nin başkenti Londra'da terör örgütü PKK destekçilerinin saldırısına uğradı.

Döğücü, yaptığı açıklamada, Uluslararası Belediyeler Birliği toplantısına katılmak üzere Londra'da bulunduğunu söyledi.

Bölücü terör örgütü yanlılarının gösterisine denk geldiğini kaydeden Şeyma Döğücü, "Üzerimize bayrak sopaları ve yumruklarla saldırdılar. Yanımızda sadece iki polis vardı onlar da çok yetersiz kaldılar." dedi.

PKK yandaşları, Barış Pınarı Harekâtı'nın başlamasının ardından Avrupa'nın değişik kentlerinde gösteriler düzenliyor.

Fransa'nın Strazburg kentinde yürüyüş yapan PKK'lılar, kendilerine tepki gösteren Türk vatandaşlarının üzerine sopalarla yürümüştü. Ayrıca başta Almanya olmak üzere bazı ülkelerde de Türklerin gittiği camiler ve Türk iş yerleri hedef alınmıştı.

PKK yandaşları, Belçika'da iki Türk gencini bıçaklarken, Norveç'te de bir kafede oturan Türkler ile içinde küçük bir bebek ve ailesinin bulunduğu araca taş ve sopalarla saldırmıştı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Norveç'in başkenti Oslo'da saldırıya uğrayan Kökyer ailesi ile telefonla aradı. Çavuşoğluğu aileye geçmiş olsun dileklerini iletti.

ulusal.com.tr

# pkk # Sancaktepe # Şeyma Döğücü