Reyhan çileden çıktı! Yemin 220. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 221. bölüm fragmanı izle...

Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin 3 Nisan Cuma günü, 220. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Yemin 220. bölüm izle... Yemin 221. bölüm fragmanı yayınlandı. Yemin 221. bölüm fragmanı izle... Kanal 7'de her gün yayınlanan Yemin dizisi, seyirciler tarafından ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Emir ile Reyhan'ın zorluklarla dolu aşk mücadelesinde onları neler bekliyor?

Reyhan çileden çıktı! Yemin 220. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 221. bölüm fragmanı izle...

Yemin dizisinde dün; Reyhan Cavidan’ın kurduğu tuzakları çözmek üzeredir. Onun sinir krizi geçirdiği bir anda büyük bir sürprizle karşılaşır.

Cavidan tam kolyeye uzanırken Reyhan uyanır ve Cavidan’ı bileğinden yakalar. Reyhan tam bir şeyleri çözecek derken Cavidan ustalıkla rol yapıp paçayı kurtarır.

Öte yandan Reyhan ile Emir’in aralarındaki buzlar henüz erimemiştir. Takip programını öğrenen Reyhan iyice çileden çıkar fakat bir anda doktoru büyük bir sürpriz yapar. Narin de Kemal de birbirlerini sevmediklerini söyleyememiştir. Her şey gün gibi ortadayken yine de raporu almayı başarırlar.

Kemal ile Narin'in boşanmasına engel olmaya çalışan Hızır ile Şehriye’nin akıllarında bir plan vardır. Artık boşanmaları için hiçbir engel kalmayan Narin ile Kemal için yolun sonuna mı gelinmiştir?

YEMİN 220. BÖLÜM İZLE

YEMİN 221. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

ulusal.com.tr

# yemin # yemin izle # Yemin fragman # Yemin emir reyhan # Yemin narin kemal # Yemin gülsüm öldü mü