Bahçeli'den Twitter açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli twitter hesabından yaptığı açıklamada son günlerde yaşanan Abdullah Gül, tartışmalarına değindi. Bahçeli "Eski defterleri karıştırıp yeni hikâye yazmak, miadı dolmuş yüzlere umut bağlamak başlanılan yere geri dönmektir ki, bunun adı iflastır." ifadelerini kullandı.

Bahçeli'den Twitter açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Abdullah Gül adı üzerinden yürütülen tartışmalara twitter hesabından yaptığı açıklamalarla dahil oldu.

Twitter açıklamasında "Bakarsanız büyük bir dava adamı pozu verirler. Gerçekte koca bir hiçtirler. İşlettikleri dedikodu şantiyesi, kaynattıkları fitne kazanıdır." ifadelerini kullanan Bahçeli "Türk siyaseti bu yaralı yüzlerden, yamalı kimliklilerden çok çekmiş, milletimiz bunların cereme ve cefasından çok bunalmıştır." dedi.

"Hayırcılar toplanıyormuş, 2019'a yatırım yapıyorlarmış, şu aday olsun bu öne çıksın diyorlarmış" diyen MHP Genel Başkanı "Dereyi görmeden paçayı sıvayanlar, gördükleri derenin derinliği karşısında ya boğulacak ya da sıvadıkları paçayla ortada kalacaklar. Çürük iple kuyuya inenler, bunu maharet gibi sunanlar nihayetinde düdük olur onun bunun ağzında öterler. 16 Nisan'da tel tel dökülenler bir daha yükselemeyecektir." dedi.

Bahçeli açıklamasını "Eski defterleri karıştırıp yeni hikâye yazmak, miadı dolmuş yüzlere umut bağlamak başlanılan yere geri dönmektir ki, bunun adı iflastır." sözleriyle tamamladı.

ulusalkanal.com.tr

# mhp # abdullah gül # açıklama # twitter # Bahçeli