Pereira'dan Gökhan Gönül açıklaması

Pereira'dan Gökhan Gönül açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Topuk Yaylası'ndaki kampta basın toplantısı düzenledi.

Pereira'nın açıklamalarının satırbaşları şöyle:

Bu haftaki kampda altyapıdan gelen oyuncularımızı test etme şansımız oldu. Taktiklerimiz ile ilgili düşüncelerimizi oyunculara anlattık. Oynadığımız 2 maçta alınan skorlara rağmen takımdan memnunum. umarımki altyapıdan 1-2 oyuncu bizimle beraber yola devam edecektir.

"BAZEN 3'LÜ, BAZEN DE 4'LÜ SAVUNMA OYNAYACAĞIZ"

- Takımımı iki farklı sistem oynamaya hazırlıyorum. Bazen 3, bazen de 4 savunma oynamamız gereken maçlar olacak. Oyuncularıma bu sistemleri anlatmaya çalışıyorum.

"DAHA İYİ BİR TAKIM OLACAĞIZ"

- Geçen sezona göre daha güçlü müyüz, değil miyiz buna sonuçlar karar verecek. Şu anda çok istekliyiz ve ne istediğimizi daha iyi bildiğimizi düşünüyorum. İnanıyorum ki daha iyi bir takım olacağız. Hem Türkiye'de hem de Avrupa'da başarılı olmak için ne gerekiyorsa yapacağız.

"GÖKHAN'IN YERİNE İYİ BİR TRANSFER YAPTIK"

- Eskiden bir futbolcu 15 yıl aynı takımda oynuyordu ve bırakıyordu, artık devir değişti. Gökhan Gönül transferinde benim bir fikrimin önemi yok. Biz iyi bir kulübümüz ve Gökhan'ın yerine hemen bir transfer yaptık ve Van der Wiel'in de bu takıma çok büyük katkılar sağlayacağını düşünüyorum.

"GEÇTİĞİMİZ SEZON ÇOK KÖTÜ DEĞİLDİK"

- Geçtiğimiz sezonu çok kötü bir sezon olarak değerlendiremeyiz. Son ana kadar tüm kulvarlarda mücadele ettik, kupada da finale kaldık. Bu sene Türkiye'yi daha iyi tanıyorum, oyuncularımı daha iyi tanıyorum, oynanan futbolu daha iyi tanıyorum. Yeni sezonda mental açıdan daha kuvvetli olabilmeyi başarmalıyız. Kupaları bu kulübe getirmek zorundayız, buna mecburuz. Geçtiğimiz sezonu çok kötü bir sezon olarak değerlendiremeyiz.

# fenerbahçe # gökhan gönül # pereira