Minik Elif ailesine kavuştu

Minik elleri bu kez aile bireylerinin parmaklarına tutundu. Elif'in elleri annesi, ablaları ve babasıyla kenetlendi. Türkiye'nin umudu minik Elif, ailesiyle hastanede buluştu. Perinçek ailesi, yıkıntılar arasında dirilen hayatın simgesi oldu.

Minik Elif ailesine kavuştu

Umutlu bekleyiş yerini sevinçli kavuşmaya bıraktı. Perinçek ailesi yıkıntılar arasından dirilen hayatın simgesi oldu. 65 saatin sonundaki mucize minik Elif, bu kez ailesinin parmaklarına tutundu.

Elif Perinçek, hastane odasında, enkazdan 23 saat sonra kurtarılan annesi Seher Perinçek, ablaları Elzem ve Ezel Perinçek ve ailesine kavuşan baba Oğuz Perinçek ile buluştu.

Minik Elif, Rıza Bey Apartmanı enkazından çıkarıldıktan sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. Çocuk yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Sağlık durumunun iyiye gitmesi üzerine aynı hastanenin çocuk cerrahi bölümüne sevk edildi.

Sedyeyle kızlarının bulunduğu odaya getirilen anne Seher Perinçek, kızlarıyla tek tek konuştu. Sevda sözleriyle onları kucakladı, sardı, sarmaladı.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak da aileyi odasında ziyaret etti.

ulusal.com.tr

# ege üniversitesi # elif # Elif Perinçek # Elif Perinçek kimdir