İsrail Gazze'ye hava saldırısı düzenledi

İsrail savaş uçakları Gazze Şeridi'ne saldırdı. Düzenlenen hava saldırısında, Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugaylarına ait bir nokta ve tarım alanı hedef alındı.

İsrail Gazze'ye hava saldırısı düzenledi

İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları devam ediyor.

İsrail savaş uçakları, Kassam Tugaylarına ait bir noktaya ve Gazze'nin kuzeyindeki bir tarım arazisine saldırı gerçekleştirdi. Filistin makamlarından saldırılarda can kaybı olup olmadığına dair henüz bir açıklama gelmedi.

İsrail ordusu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Gazze tarafından gönderilen yanan balonlara karşılık olarak Hamas'a ait bir eğitim ve silah üretim merkezinin hedef alındığını" duyurdu.

Filistin Sağlık Bakanlığı, akşam saatlerinde sınır bölgesinde Gazze'deki ablukayı kınayan Filistinlilere, İsrail askerlerinin düzenlediği saldırılarda 11 kişinin yaralandığını duyurmuştu.

İsrail, yaklaşık 2,1 milyon nüfusa sahip Gazze Şeridi'ni 2006'dan bu yana kara, deniz ve havadan abluka altında tutuyor.

# saldırı # israil # filistin # gazze # hava saldırısı # israil filistin saldırı # israil askerleri # İsrail Gazze saldırı # İsrail Gazze hava saldırısı # filistin saldırı # saldırı haberleri # israil hava saldırısı # hava saldırıları # israil haberleri # hava saldırısı Gazze # kassam tugayları