Nezih Tuncay hayatını kaybetti

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Ünlü oyuncu Nezih Tuncay 71 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncu Nezih Tuncay'ın acı haberini oğlu sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu

Nezih Tuncay hayatını kaybetti

Ünlü tiyatro oyuncusun Nezih Tuncay 71 yaşında hayatını kaybetti. Haberi oğlu Semih Tuncay sosyal medya hesabından duyurdu.

1945 doğumlu olan ünlü tiyatrocu bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Dün öğleden sonra geçirdiği rahatsızlığın ardından hastaneye kaldırılan Nezih Tuncay tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti...

Ölüm haberini Oğul Tuncay "Canım babam Nezih Tuncay'ı bugün kaybettik. Bu zorlu süreçte bize destek olan tüm dostlara çok teşekkür ederim. Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın" sözleriyle kamuoyuna duyurdu.

1965 yılında Avni Dilligil Tiyatrosu'nda sanat yaşamına başlayan Nezih Tuncay, Arena Tiyatrosu, Sezer Sezin Tiyatrosu, Mücap Ofluoğlu Tiyatrosu, Lale Oraloğlu Tiyatrosu'nda çalışmasının ardından uzun süre Devekuşu Kabare topluluğunda kaldı.

Çalışmalarını tiyatro ile sınırlı tutmayan Tuncay, 1984 yılından itibaren kamera karşısına geçerek sinema ve dizi filmnlerde de rol aldı.

ulusalkanal.com.tr

# nezih tuncay