Antalya'da sahiller doldu taştı

Tabii herkes dönmedi. Tatiline devam edenler de var. Antalya sahillerindeki yoğunluk devam ediyor. Yerli ve yabancı turistler Antalya'da sıcak havanın tadını doyasıya çıkardı.

Antalya'da sahiller doldu taştı

Dünyanın dört bir yanından turist ağırlayan Antalya’da, güneşin, kumun, denizin tadını çıkardılar. Doyasıya güneşlendiler ve tabii eğlendiler.

Hava sıcaklığının 32, deniz suyu sıcaklığının 28 derece olarak ölçüldüğü Antalya'da, en yüksek nem oranı ise yüzde 42 olarak kaydedildi.

Yerli ve yabancı tatilciler, dünyaca ünlü Konyaaltı ve Lara sahillerinin yanı sıra Sarısu ve Kaputaş plajlarında yoğunluk oluşturdu.

Bazı tatilciler şezlonglara uzanarak güneşlendi, bazıları ise plaj şemsiyelerinin altında güneşten korunmaya çalıştı. Sık sık denize girerek serinleyen tatilciler, aileleriyle eğlenceli zaman geçirdi.

Birçok kişi ise sahil bandında bisiklet sürüp yürüyüş yaptı.

Vatandaşlar ile turistlerin maske ve sosyal mesafe kurallarına uymadığı görüldü.

# antalya # Güneş # Deniz # Kurban Bayramı # hava sıcaklığı # sıcaklık # tatil # sahil # Hava # konyaaltı # Bayram tatili # kalabalık # sarısu # şezlong # lara # kum # Antalya deniz # antalya sahil # hava sıcaklık # Kaputaş # deniz suyu sıcaklığı