Jandarma Özel Harekat Timleri indirildi! Çok sayıda terörist öldürüldü

Tunceli'de PKK'ya karşı başlatılan operasyonlar genişletilerek sürüyor. İHA'lar kırsalda PKK'lıları tespit etti, savaş uçakları bölgeyi ateş altına aldı. Siirt'te 1 PKK'lı öldürülürken, Ağrı'da ise bir terörist teslim oldu.

Jandarma Özel Harekat Timleri indirildi! Çok sayıda terörist öldürüldü

Yol, kapatıldı, PKK'lıların bulunduğu alanlar tek tek tespit edildi. Bölgeye savaş uçakları gönderildi.

Tunceli'de PKK'ya karşı başlatılan operasyon tüm hızıyla sürüyor.

İHA'lar, Aslıca ve Otlubahçe köyleri arasında yaklaşık 50 PKK'lının bulunduğu tespit etti. Ardından savaş uçakları PKK'lıların bulunduğu bölgeyi bombaladı, bölgeye Jandarma Özel Harekat Timleri indirildi. Yetkililer havadan ve karadan sürdürülen operasyonda çok sayıda PKK'lının öldüğünü açıkladı.

Van’ın Edremit İlçesinde DBP’li Eş Başkanı Sevil Rojbin Çetin, İçişleri Bakanlığı kararıyla görevden alındı. Çetin öz yönetim açıklaması yapmış, "Devletin birliğini bozmak" suçndan tutuklanmıştı.

PKK'lılar Diyarbakır'da amacına ulaşamadı. Silvan yolu üzerinde teröristler tarafından yola tuzaklanan bomba, polis otobüsünün geçişi sırasında patlatılmak istendi. Ancak bombanın birkaç dakika geç patlaması olası bir faciayı önledi. Patlamanın etkisiyle yolda iki metre derinliğinde çukur oluştu.

PKK'ya yönelik operasyonlar diğer illerde de sürüyor. Siirt'te bir PKK'lı öldürüldü. Ağrı'da ise bir PKK'lı teslim oldu.

Aydın'ın Çine ilçesinde ise 16 yaşındaki F.A., vatandaşların şüphesi üzerine polis tarafından yakalandı. Tutuklana F.A'nın Çine ile birlikte Efeler ve Kuyucak'ta da saldırı eylemlerind ebulunacağı bildirildi.

ulusalkanal.com.tr