BDP'li belediye bombalı saldırıda ölen terörisleri andı

DBP'li Diyarbakır Büyükşehir Belediye meclisi, PKK'nın bombalı saldırıda ölen teröristleri andı. Yenişehir ilçesinde polis servis aracına düzenlenen saldırıda ölen, DBP Bismil Belediyesi Meclis Üyesi Tufan Tunç için program düzenlendi. Belediye meclisi salonunda yapılan anmaya Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gülten Kışanak da katıldı.

BDP'li belediye bombalı saldırıda ölen terörisleri andı

Diyarbakır Büyükşehir Belediye'si Yenişehir ilçesindeki PKK'nın düzenlediği bombalı saldırıda ölen terörist için anma programı düzenledi.

PKK'lılar tarafından polis servis aracına düzenlenen saldırıda ölen DBP Bismil Belediyesi Meclis Üyesi Tufan Tunç, Belediye meclisinde anıldı. Programda Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gülten Kışanak konuştu.

Kışanak, Biz onu sonsuzluğa uğurladık ama yol arkadaşları olarak mücadelesini başarıya ulaştırıncaya kadar bu yol arkadaşlığımızın devam edeceğini buradan söylüyoruz” ifadelerini kullandı.

Yenişehir ilçesinde PKK'lılar tarafından polis servis aracına düzenlenen saldırıda, gözaltına alınan 3 kişi ölmüştü. Hayatını kaybedenler arasında, DBP eski Bismil İlçe Başkanı ve Meclis üyesi Tufan Tunç da bulunuyordu. Tunç'un gözaltına alınma nedeni ise PKK adına bir ilçede bulunan fabrikaya el koyma.

ulusalkanal.com.tr

# pkk # diyarbakır # bombalı saldırı # BDP # bismil belediyesi