O polis Emre Uslu'nun devresi!

Başbakan Erdoğan'ın çalışma odasına dinleme cihazı koyan o isim ortaya çıktı. Cihazı yerleştiren kişinin Fethullahçı Polis Ahmet Kankal olduğu belirlendi. Kankal'ın, Fethullahçı Emre Uslu'nun devre arkadaşı olduğu öğrenildi. Kankal, 6 Ocak'ta bu suçlamayla meslekten atıldı. Bacanağı ile yurt dışına kaçan Fethullahçı Kankal'ın Amerika'daki cemaat bağlantılı vakıftan burs aldığı ifade edildi.

O polis Emre Uslu'nun devresi!

Başbakan Erdoğan'ın çalışma odasına dinleme cihazı yerleştiren Fethullahçı örgütlenmeye bağlı kişinin kimliği belirlendi.

O kişinin Fethullahçı Polis Ahmet Kankal olduğu ortaya çıktı. Kankal'ın, Erdoğan ameliyatlı olduğu sırada Çankaya'daki Başbakanlık Ofisi'ne dinleme cihazı yerleştirdiği öğrenildi.

2011 yılından sonra 23 kez yurt dışına çıkan Ahmet Kankal'ın, 17 Aralık'tan sonra yaşanan gelişmeler üzerine, bacanağı ile yurt dışına kaçtığı tespit edildi.

Takvim Gazetesi, Kankal'ın, bir dönem Emniyet mensubu olan Fethullahçı Yazar Emre Uslu ile devre arkadaşı olduğunu yazdı.

Haberde, Ahmet Kankal'ın Amerika'daki CIA bağlantılı Jamestown Vakfı'nın seminer ve kurslarına katıldığı belirtildi. Kankal'ın bu vakfa gitmek için Fethullahçı örgütlenme ve Emre Uslu'nun referansını kullandığı iddia edildi.

ulusalkanal.com.tr

# erdoğan # Emre Uslu # böcek