EYT'nin sessiz çığlığı

Dün akşam Emeklilikte Yaşa Takılanlar EYT'lilerin yaptığı sosyal medya etkinliğinde EYT'liler bir araya gelerek, bu sorun çözülmeden pes etmeyeceklerini duyurdular.

EYT'nin sessiz çığlığı

Emeklilikte Yaşa TakılanlarEYT'lilerin, seslerini duyurmak için sosyal medya üzerinden yaptığı eylemler devam ediyor. EYT-SYDD Twitter hesabından birlik olan mağdurlar 'EYT'nin Sessiz Çığlığı' etiketi altında yaşadıklarını ve düşüncelerini aktardı.

EYT'lilerin mesajları şöyle;

"İsteğimiz bağış değil, isteğimiz lütuf değil, isteğimiz sadaka değil, isteğimiz erken emeklilik hiç değil. Bizler İlk İşe Girdiğimiz Şartlardaki Haklarımızı İstiyoruz Maç Oynanırken Kural Değişir mi?"

"Sabahın alacakaranlığında evinden çıkan, yıllarca ücretsiz mesailerle çalıştırılan, gecenin kör karanlığında yuvasına dönebilen, hayatı ıskalamış #EYTninSessizÇığlığı 'dır bu."

"Namusumuzla, alınterimizle çalıştık.20 yıllık mağduriyeti bitirin."

"Biz millet olarak esarete alışkın değiliz... Bir gecede çıkarılan yasayla adeta prangalara vurulduk... Bu yasanın esaretinden kurtaracak, hakkımızı iade edecek, kimse yok mu? Ey adalet neredesin ? #EYTninSessizÇığlığı "

"Ayağımızı yorgana göre uzatalım diyoruz, üzerimizden yorganımızı almışlar, çok üşüyoruz. EYT'nin 'SESSİZ ÇIĞLIĞINA' ses olun."

"Hak yerini bulana, taş yerine oturana kadar susmayacak, durmayacağız, #EYTninSessizÇığlığı"

ulusal.com.tr

# Emeklilikte yaşa takılanlar # eyt # eytsydd