Esma eve dönecek mi? Esra Erol'da 17 Şubat Pazartesi izle... Esra Erol'da neler yaşandı?

Esra Erol'da programının bugünkü bölümünde neler yaşanıyor? Esra Erol özet... Esra Erol'da 16 Şubat Pazartesi canlı takip et... Esra Erol'da 17 Şubat Pazartesi izle...

Esma eve dönecek mi? Esra Erol'da 17 Şubat Pazartesi izle... Esra Erol'da neler yaşandı?

Esra Erol'da bugün; İmdat ile eşi Hüsne, küçük oğullarını bulmak için Esra Erol'a başvurdu. İmdat'ın annesi Gülay tarafından çocuğun kaçırıldığını söyleyen çiftin iddiaları doğru çıktı. Gülay, yayına katılarak gelininin 50 bin lirasını çaldığını ve onu getirirse oğlunu vereceğini söyleyerek çocuğa el koyduğunu canlı yayında itiraf etti.

9 Şubat'ta kuaföre gidiyorum diyerek evden ayrılan ve bir daha geri gelmeyen yüzde 50 zihinsel engelli Esma Özaslan iki çocuğunu da bırakıp Muhammet Ali Altunbay ila kaçmıştı. Annesi ve babası tarafından aranan Esma, eve gelmeyi reddetti ve bugün Esra Erol'da şok sözler söyledi. Yayına katılan babası Mehmet'in gerçek babası olmadığını ve gerçek babasının Almanya'da yaşadığını iddia etti. Annesi ile karşı karşıya gelen Esma, babası ile ilgili söylediği iddiaları hissettiğini ve bir dayanağı olmadığını söyledi. 10 yaş büyük eşi ile sevmeden evlendiğini ve babasının zoruyla evlendiğini söyledi. Annesi ise kızının ablası evlendiği için evlenmek istediğini ve iki kere nişanlandığını daha sonra babasının bulduğu bir kişiyle evlendirdiklerini söyledi. Canlı yayına bağlanan baba ise ne olursa olsun Muhammet'in yanından ayrılması gerektiğini söyledi.

ESRA EROL'DA 17 ŞUBAT PAZARTESİ İZLE

ulusal.com.tr

# esra erol # Esra Erolda # Esra Erolda izle # Esra Erolda canlı # 17 Şubat Pazartesi