Hadi 8 Mart 2019 Cuma bugün joker kodu ve ipucu sorusu paylaşıldı. Joker SİM'de (kadınlar günü)

Para ödüllü bilgi yarışması Hadi'nin 8 Mart 2019 Cuma günkü yarışmalarının ödülü ne olacak? Hadi'den beklenen sürprizler nedir? Günün yarışmaları neler? Joker kodu açıklandı mı? Joker kodu Vakıfbank'tan... Sunuculardan kadınlar günü kutlaması... 50 bin TL ödüllü yarışmanın jokeri SİM'de

Hadi 8 Mart 2019 Cuma bugün joker kodu ve ipucu sorusu paylaşıldı. Joker SİM'de (kadınlar günü)

Popüler para ödüllü mobil canlı bilgi yarışması Hadi tarafından bugünkü yarışmalara ilişkin merak edilen sorular açıklandı.

Yapılan paylaşımda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü unutulmadı ve şu ifadelere yer verildi:

“Sevgili hadiciler, bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü! Geçmişten günümüze ışık tutan ve yarınlarımızı aydınlatacak tüm kadınlarımıza büyük bir teşekkür borçlu olduğumuzu biliyoruz. Varlıklarıyla ve cesaretleriyle dünyayı daha iyi bir yer yapan kadınların, Kadınlar Gününü kutlarız.”

Hazırlanan videolarda da Hadi yarışmasının sevilen kadın sunucuları kadınlar gününü Türkiye'deki önemli kadın figürlerine atıfta bulunarak kutladı.

Müge Boz: Bugün Dünya Kadınlar Günü, bir oyuncu olarak sahneye çıkan ilk kadın oyuncu Afife Jale'yi saygıyla anıyorum. Hadi onun sanat aşkını hep birlikte yaşatalım...

Özge Ulusoy: Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, bugün de ilk dünya güzelimiz olan ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Ece soyadıyla onurlandırılan Keriman Halis Ece'yi saygıyla anıyorum. Hadi onun cesareti hepimize örnek olsun

Merve Toy: Bugün Dünya Kadınlar Günü, eski bir sporcu olarak, 1936 Berlin'de ülkemizi temsil ederek Türkiye'nin ilk olimpik kadın atletleri olan Halet Çambel ve Suat Fetgeri Aşeni saygıyla anıyorum. Hadi onların izinden hiç ayrılmayalım.

Ceyda Düvenci: Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Bir oyuncu olarak önce Türk sinemamızın ilk kadın oyuncuları Bedia Muvahhit ve Neyyire Neyir'e ve daha sonra da ilk kadın yönetmen Cahide Sonku'yu sevgi ve saygıyla anıyorum. Hadi onların sinemada yaşattıklarını biz hayata geçirelim. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu olsunç

İŞTE GÜNÜN YARIŞMALARI

Günün yarışmaları da açıklandı...

Vakıfbank Özel Yarışması 12.30'da ödülü 10 bin TL...

Vakıfbank'ın katkılarıyla yapılacak öğle hadisinde joker kodu instagramda @vakifbank hesbaından paylaşılacak...

Resimli hadi bugün 19.30'da ödül 30 bin tl

SİM Özel Yarışması 20.30'da ödülü 50 bin TL. Yapılan açıklamada "8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel SİM Özel Yarışması 20:30’da! Ödül SİM’den 50.000 TL! ???????? 30.000 joker şimdi SİM uygulamasında! Hemen SİM uygulamasına git jokerini kap, 50.000 TL ödüllü yarışmada bir adım önde ol hadici!" denildi.

HADİ NEDİR?

Binlerce kişinin aynı anda yarışmaya katılabildiği Popüler para ödüllü mobil canlı bilgi yarışması Hadi nedir? Nasıl oynanır? İşte yanıtı...

Günde ortalama iki kez yayınlanan yarışma, kazanan katılımcıların binlerce lira gerçek parayı aralarında paylaşmasıyla sonuçlanıyor. Yarışmacıların 12 soruyu bilmeleri durumunda büyük ödülü kazanmaya hak kazanıyor. Telefon uygulamasını indiren kullanıcılar eğlence ve heyecanı bir arada yaşıyor.

Yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli oluyor. Uygulamayı kullanmak da ücretsiz. Önceden bildirilen yarışma saatinde uygulamaya giren kullanıcılar yarışmaya katılabiliyor. Uygulamayı açık tutarak yarışmanın başlanması bekleniyor. Yarışmaları Merve Toy ya da Müge Boz sunuyor. Başarılı sunucuların bazen ünlü konukları da oluyor.

Yarışma başlayınca sunucuların açıkladığı sorulara 10 saniye içinde yanıt vermek gerekiyor. Çoktan seçmeli cevaplardan doğru olan tıklandığında bir sonraki soruya geçmeye hak kazanılıyor.

Yarışma esnasında yarışmacılar canlı yayında yazışabiliyor. Hakaret içeren mesajlar Hadi yönetimi tarafından engelleniyor.

Öte yandan arkadaşını yarışmaya üye yapanlar bir can hakkı kazanıyor.