Ozan Doğulu'nun sevgilisi Hera Kübra Aslan: Ben istifa ettim

Ozan Doğulu ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Hera Kübra Aslan bir YouTube kanalına yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Hera Kübra Aslan kimdir?

Ozan Doğulu'nun sevgilisi Hera Kübra Aslan: Ben istifa ettim

Aranjör Ozan Doğulu ile 2 yıldır birliktelik yaşatan Aslan, bir YouTube kanalı olan Geco Medya'ya konuk oldu. Hayatı hakkında açıklamalarda bulunan ünlü güzel yıllar önce çalıştığı bir kanalda spor spikerliği yaparken, genel müdürün arkadaşı tarafından kendisine ilgi gösterildiğini fakat oralı olmadığını bunun sonucunda bültenlerinin iptal olduğunu ve işten ayrılmak zorunda kaldığını anlattı.

Doğulu ile ilişkisi hakkında da konuşan Aslan, evlilik sorusuna "Birbirimizin eli ayağı olduk. Flört etmek daha güzel. Böylece ilişkimiz hep taze kalıyor. Kaldı ki zaten Ozan ile evli gibiyiz" yanıtını verdi.

HERA KÜBRA ASLAN KİMDİR?

1989 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Malatyalıdır. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünde aldı. 2009 yılında Miss Turkey ve Kainat Güzellik Yarışması'nda ikinci oldu. Daha sonra spor spikerliği ile kariyerine devam etti. 2018 yılında aranjör Ozan Doğulu ile aşk yaşamaya başladı ve yine Ozan Doğulu ile Öle Öle adlı şarkıda düet yaparak müzik dünyasına geçiş yaptı. 1 ay önce de Ozan Doğulu ile ikinci şarkısı Yanar'ı piyasaya sürdü.

ulusal.com.tr

# youtube