CHP'den F tipine destek

F tipi örgüte yapılan operasyonlara karşı duran CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal Silivri Cezaevi’ni ziyaret etti. Talan, F tipi polisleri tahliye operasyonu nedeniyle tutuklanan hakimlere destek verdi. Ziyaretin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve parti yönetiminin bilgisi dahilinde gerçekleştiği öğrenildi.

CHP'den F tipine destek

Yapılan operasyonlarda F tipi örgüte kalkan olan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Silivri’de tutuklu bulunan hâkimleri ziyaret etti.

Tanal’ın bu ziyaretinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve parti yönetiminin bilgisi dâhilinde gerçekleştiği öğrenildi.

Tanal, F tipi polisleri tahliye oprasyonunda görev alan hakim Metin Özçelik ve Mustafa Başer’i ziyaret öncesinde sosyal medyadan açıklama yaptı.

“Hakimleri ziyaret etmek için Silivri yollarındayız” diyen Tanal, “Gelinen noktada yargı, yürütme tarafından baskı altına alınmış ve cezaevinde rehin durumda” ifadesini kullandı.

Hakimlerin tutuklanma gerekçelerine tepki gösteren CHP milletvekili, aynı hakimlerin özel mahkemede görev yaparken uyguladıkları hukuksuzluklara ise hiç değinmedi.

ulusalkanal.com.tr

# chp # destek # Silivri # mahmut tanal # F # ziyaret etti