Ahmet Altan ve Mehmet Altan gözaltına alındı

Ahmet Altan ile kardeşi Prof. Dr. Mehmet Altan gözaltına alındı. Ahmet ve Mehmet Altan'ın, 14 Temmuz'da katıldıkları televizyon programında kullandıkları ifadeler nedeniyle gözaltına alındıkları kaydedildi.

Ahmet Altan ve Mehmet Altan gözaltına alındı

Türk Ordusu ve milli devleti yıkmak için başlatılan Ergenekon ve Balyoz davalarının medya ayağını oluşturmak için kurulan, kapatılan Taraf Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan ile kardeşi Prof. Dr. Mehmet Altan gözaltında.

Altan kardeşler, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul'da gözaltına alındı.

İstanbul cumhuriyet Başsavcılığı'nın Ahmet Altan ile kardeşi Prof.Dr. Mehmet Altan FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan Nazlı Ilıcak ile birlikte katıldıkları televizyon programında söylediklerini ihbar kabul edip soruşturma başlattığı öğrenildi.

Görüntüler sosyal medyada yayınlanıp, Altan kardeşlerin darbe çağrısı yaptığı iddia edilince, savcının talimatı doğrultusunda, Ahmet ve Mehmet Altan kardeşler İstanbul'daki evlerinde gözaltına alındı.

Soruşturma kapsamında televizyon programını sunan Nazlı Ilıcak'ın da ifadesinin alınacağı öğrenildi.

ulusalkanal.com.tr

# Ahmet Altan # Mehmet Altan