Akbank ne zaman düzeliyor? Akbank'tan yeni açıklama

Akbank'a 6 Temmuz saat 08.00 itibarıyla teknik sıkıntılardan dolayı bankaya erişim sağlanamıyor. Konuyla ilgili Akbank sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı.

Akbank ne zaman düzeliyor? Akbank'tan yeni açıklama

Akbank'ta sular durulmuyor. 6 Temmuz sabah saatlerinde başlayan erişim sorunu yaşanmaya devam ediyor. Banka sosyal medya ve internette dolaşan siber saldırı haberleri yalanlarken ana bilgisayarsa teknik sorun yaşadıklarını belirtti.

İlk olarak 6 Temmuz'da açıklama yapan Akbank sorunun çözümü için çalıştıklarını belirtmişti. Bugün (7 Temmuz) öğle saatlerinde yeni bir açıklama yapan banka yaşanan sorunların siber saldırı olmadığını ana bilgisayardan kaynaklanan erişim sorunları olduğunu da açıklamıştı.

''SİTEMLERİMİZİ ÖNÜMÜZDEKİ SAATLERDE KADEMELİ DEVREYE ALIYORUZ''

Son yapılan açıklamada kesintileri gidermek için yoğun çalışmalara devam ettiklerini belirten banka şu ifadelere yer verdi:

''Hizmetlerimizdeki esintileri gidermek için yoğun çalışmalarımızı teknoloji ortaklarımızla beraber aralıksız sürdürüyoruz.

Sistemlerimizi önümüzdeki saatlerde kademeli olarak devreye almayı hedefliyoruz. Gelişmeleri sizinle paylaşmaya devam edeceğiz.

Süreçten etkilenen başta müşterilerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımızdan özür dileriz.

# Akbank # Akbank ne zaman düzelecek